Správna starostlivosť pre každý typ pleti

 

Zdravotná starostlivosť o pokožku

Spoločnosť Allpresan už takmer 20 rokov vyvíja spolu s dermatológmi zdravotné produkty na starostlivosť o pleť. Podstatou našich výrobkov je ošetrenie originálnou krémovou penou. Máme vhodné riešenie pre každého, pre každý typ pleti. Základom sú naše patentované technológie, ktoré podporujú rýchle vstrebávanie účinných látok bez upchatých pórov a mastného povrchu, ale navyše je pokožka po aplikácii peny chránená priedušným ochranným filmom. Allpresan poskytuje cielenú starostlivosť aj problematickej pleti.

Allpresan diabetic
Allpremed pedicare
SkinCair
Allpremed

 

Čo nás odlišuje:

Penivý krém s technológiou BarrioExpert

Pena nie je len pena! Naše výrobky sú založené na technológii, ktorá umožňuje ľahké a rovnomerné rozotretie penového krému po pokožke. Krémová forma peny podporuje rýchle vstrebávanie účinných látok. Krémová pena nemastí. Okamžite po aplikácii je možné ju obliecť. Na pokožke nevzniká mastný film typický pre aplikáciu bežných krémov a mastí.

 

Prečo by sme sa mali starať o svoju pokožku?

Koža je najväčším telesným orgánom. V našom tele plní množstvo funkcií, ktoré sú dôležité pre naše fyzické a duševné zdravie a pohodu. Koža napríklad zohráva dôležitú úlohu ako ochranná bariéra voči vonkajšiemu prostrediu alebo jeho ph-hodnota. Prostredie je to, čo nás znova a znova ovplyvňuje, či už pozitívne, alebo negatívne. Akékoľvek narušenie kože ako ochrannej bariéry je potenciálnym zdrojom komplikácií, najmä v kombinácii s inými ochoreniami, ako je cukrovka alebo rôzne kožné ochorenia. Pravidelná každodenná starostlivosť o pokožku vhodnými prípravkami ju pomáha optimálne chrániť a udržiavať v dobrom stave.

Najmä pri ošetrovaní problematických typov pokožky, ako je diabetická pokožka alebo pokožka s neurodermatitídou, zohráva správna a účinná starostlivosť o pokožku dôležitú úlohu. S krémovou penou Allpresan nielen podporíte prirodzenú regeneráciu pokožky a jej optimálnu hydratáciu, ale zároveň poskytnete poškodeným miestam ochranu pred vonkajšími vplyvmi.

 

Značka Allpresan

Produktové rady pre rôzne typy starostlivosti o pleť

Diabetické krémy Allpresan sú určené špeciálne na starostlivosť o pokožku diabetickej nohy. Allpresan diabetický krém INTENSIV je prvým výrobkom, ktorý preukázateľne ošetruje diabetickú pokožku nôh aj v medziprstných priestoroch bez toho, aby v týchto oblastiach spôsoboval nadmernú vlhkosť, teplotu alebo s tým súvisiaci nárast choroboplodných zárodkov. Allpresan diabetic je dostupný v našom e-shope alebo v lekárňach.
 

Sortiment Allpresan PediCARE zahŕňa produkty na všeobecnú základnú starostlivosť o citlivú až veľmi suchú pokožku a špeciálne produkty na problematické oblasti, ako sú rohovatenie pokožky, praskliny a plesňové ochorenia. O výrobkoch Allpresan PediCARE a ich profesionálnom použití sa môžete poradiť so svojím pedikérom a zároveň si môžete zakúpiť vhodný typ peny na domácu starostlivosť na základe odborného posúdenia stavu pokožky vašich nôh.

Pozornosť si zaslúžia aj dva dezodoranty z radu Allpresan PediCARE na ošetrenie obuvi a chodidiel, ktoré pomáhajú odstraňovať z obuvi a chodidiel baktérie rozkladajúce pot a spôsobujúce nepríjemný zápach. Oba dezodoranty sú okrem siete pedikérskych zariadení dostupné aj voľnopredajne v našom e-shope.

 

 

© Copyright 2024 - Akékoľvek použitie obsahu stránok vrátane prevzatia, šírenia či ďalšieho sprístupnenia textov, fotografií je bez písomného súhlasu prevádzkovateľa týchto stránok prísne zakázané.